Equipe Dressyrsadlar Viktoria, Olympia, Emporio och Glamour

Equipe Dressyrsadel Viktoria Equipe Dressyrsadel Viktoria

Sadelpartners fokus ligger på de två vassaste produktlinorna i Equipe's portfölj av hoppsadlar; ECarbon och Theoreme där ECarbon sadlarna är av världsklass och kan följa dig hela vägen till SM, EM, OS och VM! 

Men en Equipe Sadel är så mycket mer än bara bommen. Hela designen in i minsta detalj hjälper dig som ryttare tillsammans med din häst att prestera bättre och nå de resultat du är ute efter. Oavsett om det gäller tävling på högsta nivå eller om du vill föbättra ditt samspel med din häst så hjälper Equipe sadeln dig och din häst! 

Det finns en stor mängd anledningar till att välja en Equipe Sadel. Först och främst är de mycket sköna att rida i. Men vi har också märkt att en väl utprovad Equipe sadel hjälper ryttare och häst att prestera bättre tillsammans. Sadeln är en stor del av din kontakt med hästen och rätt utprovad så får du hjälp att kommunicera med din häst - en kommunikation som är helt avgörande när ni ska prestera tillsammans.

Equipe Dressyrsadel Viktoria Equipe Dressyrsadel Viktoria
Equipe ECarbon

Equipe Viktoria Dressyrsadel

Equipe Viktoria Dressyrsadel Equipe Viktoria Dressyrsadel

Exklusiv sadel i finaste kalvskinn med karbonbom, livstids garanti. Karbonen följer hästens rörelser och ger en bekväm känsla för både ryttare och häst.

Läs mer om Equipe Viktoria här!

Equipe Glamour

Equipe Glamour Dressyrsadel Equipe Glamour Dressyrsadel

Exklusiv sadel i finaste kalvskinn med karbonbom, livstids garanti. Sittpunkt längre bak. Knästöden är något framflyttade jämfört med Viktorian vilket ger bättre plats för ryttare med lång överskänkel.

Läs mer om Equipe Glmaour här!

Equipe Theoreme

Equipe Olympia Dressyrsadel

Equipe Olympia Dressyrsadel Equipe Olympia Dressyrsadel

Syntetbom, livstids garanti. Sadeln har en smal midja och ett framåtvinklat knästöd. Ryttaren kommer nära hästen och får ett maximalt stöd för överskänkeln.

Läs mer om Equipe Olympia här!

Equipe Emporio

Equipe Emporio Dressyrsadel Equipe Emporio Dressyrsadel

Syntetbom, livstids garanti. Sadeln har en smal midja vilket hjälper ryttaren att komma nära hästen. Det raka och långa knästödet ger mer plats åt överskänkeln.

Läs mer om Equipe Emporio här!

Sadelutprovning/Sadelkontroll

Sadelutprovning Equipe sadel

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen