Returer och Byte

Byten och Returer - Så här gör du!


För att vara säker på att din storlek passar kan du prova dina produkter hemma i lugn och ro eftersom du som privatperson eller företagare enligt lagen om konsumentskydd vid distansavtal (2005:59) har rätt att ångra ditt köp. Skulle du vilja returnera dina varor måste du inom fjorton(14) dagar meddela oss om du tänker utnyttja ångerrätten. Varan måste vara i ursprungsskick och varorna måste återsändas väl förpackade. Köparen står för returfrakt.

Så här gör du 
Det är av yttersta vikt att produkten/produkterna ej är använd(a) vid byte/retur samt att alla lappar och emballage ska finnas med i försändelsen av varan!

Kontakta johan@sadelpartner.se och be om att få göra en retur eller byte.
Du får ett formulär tillbaka som skall skrivas ut och bifogas returen/bytet. Det är viktigt att du fyller i ditt namn och din adress samt mobilnummer. Ange vad du vill byta till eller om du enbart vill göra en retur. Vill du göra en retur skall du även meddela i emailet till vilket bankkonto pengarna skall betalas ut.

Returfrakten står du själv för. Använd valfritt fraktbolag och mottagaren skall anges som företag, ej privatperson. Packa som skrymmande brev eller paket.  Det är viktigt att meddela oss inom fjorton (14) dagar om du vill utnyttja ångerrätten. 

Eventuella byten och återköp skickas till

Equipe Saddles
Skyttevägen 44
30244 Halmstad

Mottagaren skall anges som företag.

Återbetalning
Återbetalning sker till ditt bankkonto som du anger i emailet.

Returfrakt
Vid returer betalar kunden för frakten. Om du får hem en vara som är felaktig eller felexpedierad betalar vi givetvis returfrakten.

Skadad eller felaktig produkt
Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt skall du kontakta oss via e-post eller telefon inom en vecka.

Mer info
För fullständig information hänvisar vi till våra Köpvillkor.

Har du fler frågor
Du når oss på 070-1042901eller mail johan@sadelpartner.se

Byte och retur Byte och retur Sadelpartner webshop
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen