Sadelutprovning och försäljning av Equipe Sadlar

Är du ute efter en grymt bra sadel till din häst eller ponny?

Då har du kommit rätt! -  Equipes sadlar är fantastiska, mycket tekniskt utvecklade och enormt sköna att rida i.

Vi på Sadelpartner Sverige AB är sadelutprovare av Equipes sadlar och tillbehör. Vår hemma plan är Mälardalen, Småland, Skåne och Västra Götaland.

Equipe har en stor mängd olika sadlar och varje sadel kan anpassas nästan i det oändliga efter både din häst och dig själv. För att kunna vara riktigt bra på det vi gör så fokuserar enbart på Equipes Sadlar!

Sadelutprovning

Rider du dressyr eller hoppning? 

Spelar ingen roll - vi hjälper dig att hitta en sadel som passar dig och din häst! Kolla in hur vi gör Sadelutprovningar!

Equipe Hopp

Lär dig mer om Equipes sadlar eller gå direkt och läs mer om Equipes Hoppsadlar!

Equipe har även en specialsadel för Ponny hopp; Rarity Grip.

Equipe Dressyr

Lär dig mer om Equipes sadlar eller gå direkt och läs mer om Equipes Dressyrsadlar!

Equipe Webshop

Förutom Sadlar så har Equipe en massa fina tillbehör såsom träns, sadelgjordar, schabrak etc. Och givetvis putsgrejer som hjälper dig att hålla din sadel fin över tid. Du kan lätt klicka hem Equipes tillbehör i vår webshop. Välkommen att spana in alla fina Equipe grejer i vår webshop!

Dags för sadelutprovning?

Alla Sadelpartners sadelutprovare tävlingsrider eller har tävlingsridit själva och har en mycket stor erfarenhet av hur en sadel skall ligga i praktiken. 

Läs mer om vad man måste tänka på när man passar in en sadel

För oss är det allra viktigaste att du blir helt nöjd och att sadeln hjälper dig att nå just dina mål. Därför backar vi upp dig inte bara under själva utprovningen utan även under hela tiden du äger din Equipe sadel.

Vi kommer till dig eller du kommer till oss - vad passar dig?

Ring oss så hjälper vi dig eller fyll i formuläret nedan så kontaktar vi dig, vanligtvis innom någon dag!

Alice - Småland alice@sadelpartner.se
070-932 56 68

Josefine - Skåne josefine@sadelpartner.se
070-579 47 19

Hur vi tänker

Det ska vara tryggt att köpa en sadel från Sadelpartner Sverige AB och vi ger aldrig upp förrän du är helt nöjd med din nya sadel. Om det inte känns bra efter att du fått sadeln så kommer vi ut kostnadsfritt och stämmer av och ser till att det funkar. Läs mer om vad det innebär att äga en Equipesadel såld av Sadelpartner.

En sadel är en stor investering och då kan det vara bra att få hjälp med finansieringen. Vi jobbar tillsammans med Wasa Kredit som hjälper dig att finansiera ditt sadelköp.

Kontaktformulär

Behöver du komma i kontakt med oss för att diskutera ditt sadelköp, boka sadelutprovning etc så kan du fylla i nedan formulär.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen