Finansiera din Equipe Sadel

Avbetalning sadel köp Avbetalning av Sadelköp med Wasa Kredit

Vill du dela upp betalningen över ett par månader?

Inga problem. Vi fixar finansiering av ditt sadelköp via Wasa Kredit! 

Ibland kan det vara skönt att inte behöva betala allt på en gång. En sadel är ju en ganska stor investering och det kan vara skönt att kunna dela upp betalningen över ett par månader. Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi finansiering och räntefri delbetalning av din nya sadel och eventuell utrustning som du köper till.

De vanligaste uppläggen är betalfritt i tre månader eller räntefri delbetalning över 12 eller 18 månader. Vid räntefri delbetalning delar du helt enkelt upp betalningen av totalbeloppet över 12 eller 18 månader. Exempel; Köper du en sadel för 24.000kr och väljer 12 månders betalningstid så delas betalningen upp på 12 månader och det blir det 2000kr i månaden att delbetala.

Du kan när som helst välja att betala in mer per månad än vad planen var från början. På det sättet kan du snabba på avbetalningen. Du kan också när som helst välja att betala av hela resterande beloppet.

Det är enkelt!

Om du skulle vilja ha finansiering av din sadel fixar Sadelpartner allt det administrativa. Du meddelar oss ditt personnummer, din månadsinkomst och anställningsdatum. Vi kollar sedan med Wasa Kredit och fixar alla papper som du sedan läser och skriver på alternativt signerar via Mobilt BankID. Du får veta exakt hur mycket det kommer att kosta per månad och du kan i lugn och ro läsa igenom allt det finstilta innan du skriver på pappren.

Vem kan få finansiering via Wasa Kredit?

För att kunna använda räntefri delbetalning vill Wasa Kredit att du bott i Sverige i 3 år, har en månadsinkomst på minst 9000kr/mån och att inte har några betalningsanmärkningar.

Wasa Kredit avgifter

Wasa Kredit tar ut en uppläggningsavgift och avi avgift som är olika beroende på hur lång tid man vill delbetala. För närvarande är avgifterna följande beroende på delbetalningstid:

 

Delbetalningstid

Avgifter

Betalfritt 3 månader

Upplägg: 95kr,  Aviavgift: 45kr

Delbetala 12 månader

Upplägg: 395kr, Aviavgift: 45kr

Delbetala 18 månader

Upplägg: 495kr, Aviavgift: 45kr

 

Dags att komma till skott och boka Sadelutprovning

Boka Sadelutprovning Boka Sadelutprovning med Sadelpartner

Nu när vi löst finansieringen så är det väl dags att reda på vilken sadel passar dig och din häst? Det är inget att vänta på - vi hjälper dig att hitta en grymt bra sadel!

Det finns bara ett sätt att göra det, boka en Sadelutprovning! Vi hjälper dig att hitta rätt sadel som passar både dig och din häst.

Det är lätt, enkelt och roligt att prova Equipe Sadlar så det finns inget skäl att tveka. 

Läs mer om hur du bokar en Sadelutprovning och vad det kostar

Du kan också boka en sadelprovning genom att fylla i formuläret nedan så kontaktar vi dig:

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.
Finansiering av Equipe Sadel med Wasa Kredit Wasa Kredit finansiering
Wasa Kredit finansiering av Equipe Sadel Wasa Kredit hjälper dig med ditt sadelköp!

Sadelutprovning/Sadelkontroll

Sadelutprovning Equipe sadel

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen