Equipe Träns

Equipe Träns Emporio

Det är inte bara genom sadeln som du har kontakt med hästen. Även träns och tyglar är viktigaför vilken känsla du och din häst skapar tillsammans. Equipe har ett antal fina träns som både ryttare och häst gillar.  

Mest populära av alla Equips träns är det klassiska engelska tränset med lack på pannband och nosgrimma (BR36) tillsammans med det riktigt snygga klinker tränset (BRE07).

Träns Mexikanskt Klinker Full Brun Silverspänne

Mexikanskt träns med silver Klinker

Träns Engelskt m. Rep Full Brun Silver

Engelskt träns med repnosgrimma

Träns Empo Eng Full Brun Silver

Klassiskt Engelskt träns Emporio

Kandar CDJ Strass Lack Full Svart Silver

Dressyrträns för Kandar med strass och lack

Dressyrträns Strass Full Svart Silver

Svart Dressyrträns lack, pannband med strass

Nosgrimma Anatomisk Dropped Full Brun Silver

Nosgrimma Anatomisk som tillbehör till träns

Equipe träns Equipe träns Equipe träns Equipe träns Equipe träns Equipe träns
Equipe engelskt träns Equipe engelskt träns Equipe engelskt träns Equipe engelskt träns Equipe engelskt träns Dressyrträns BR58

Träns och tyglar från Equipe är självklart av högsta kvalitet för att matcha Equipes sadlar. Lädret i alla tränsen är från Europa och har genomgått samma fina behandling som lädret i Equipes sadlar. Man har sedan delat in alla träns i två kategorier, Equipe Line och Emporio line. Equipe line är lite mer bearbetat och är lite finare finish. Både Equipe och Emporio är mycke fina och hållbara träns.

Daglig skötsel av träns görs bäst med Soft Clean som är en rengörande och återfuktande flytande täl. Då och då använder man Soft Care för att tillföra lite fett. Kolla in vår putsguide för mer info.

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen