Sadelpartner Webshop

Här hittar du Equipes träns, sadelgjordar, putsmedel, schabrak och luvor och mycket mera.

Vi använder Payson för säker betalning

Vi använder Payson för säker betalning

För att kunna skicka

Vi behöver givetvis din adress för att kunna leverera. För att kunna leveransavisera via SMS att dina varor har kommit så behöver vi även ditt mobilnummer.

Equipe Träns

Equipe träns Equipe träns Equipe träns Equipe träns Equipe träns Equipe träns
Equipe klinker träns BRE07 Equipe klinker träns BRE07 Equipe klinker träns BRE07 Equipe klinker träns BRE07 Equipe klinker träns BRE07 Equipe klinker träns BRE07

Det är inte bara genom sadeln som du har kontakt med hästen. Även träns och tyglar spelar avgörande roll för vilken känsla du och din häst skapar tillsammans. Equipe har ett antal fina träns som både ryttare och häst gilla samt flera olika sorters tyglar beroende på vad du tycker bäst om.

Vi har träns, tyglar och hjälptyglar för dressyr, hoppning och allround i en mängd olika varianter och stilar. Mest populära är det klassiska engelska tränset med lack på pannband och nosgrimma (BR36) tätt följt av den klassiska och riktigt snygga tränset med klinker (BRE07).

Träns Eng Klinker Full Brun Mäss

Engelskt träns med klinker

Träns Engelskt Lack Full Brun Silverspänne

Engelskt träns med lack

Kandar Modell CDJ Strass Lack Full Svart Silver

Dressyrträns med Kandar

Equipe engelskt träns Equipe engelskt träns Equipe engelskt träns Equipe engelskt träns Equipe engelskt träns Dressyrträns BR58

Träns och tyglar från Equipe är självklart av högsta kvalitet för att matcha Equipes sadlar. Lädret i alla tränsen är från Europa och har genomgått samma fina behandling som lädret i Equipes sadlar. Man har sedan delat in alla träns i två kategorier, Equipe Line och Emporio line. Equipe line är lite mer bearbetat och är lite finare finish. Både Equipe och Emporio är mycke fina och hållbara träns.

Daglig skötsel av träns görs bäst med Soft Clean som är en rengörande och återfuktande flytande täl. Då och då använder man Soft Care för att tillföra lite fett. Kolla in vår putsguide för mer info.

Equipe Träns - Emporio Line

Equipe Träns - Equipe Line

Equipe Träns - Dressyr

Totalsumma:
    Till kassan