Om oss på Sadelpartner Sverige AB

Equipe Logga Sadelpartner är återförsäljare av Equipe Sadlar och tillbehör

Sadelpartner är en fristående återförsäljare av Equipe Sadlar och tillbehör för både häst och ponny. Vi drivs av en gemensam övertygelse att Equipe är riktigt bra sadlar och vi själva stortrivs att rida i dem.

Vi verkar i nästan hela södra Sverige. Alla våra sadelutprovare är eller har varit tävlingsryttare med lång erfarenhet av egen ridning och att hjälpa andra till framgångsrik ridning. Deras erfarenhet säkerställer att den utprovade sadeln ger din häst maximal frihetoch din position är optimal när ni jobbar tillsammans. Det i kombination med Equipe's kvalitetssadlar gör att du kan vara lugn att Sadelpartner kommer att hjälpa dig till ett bra sadelköp och en bättre prestation! 

För att kunna vara riktigt bra på det vi gör har vi valt att fokusera på endast ett märke, Selleria Equipe. Vi tror att genom att enbart jobba med Equipe och lära känna dessa sadlar på djupet, kan vi bli riktigt bra. Då kan vi ge våra kunder den allra bästa servicen och passa in en sadel som maximerar både ryttarens och hästens prestation. Bättre att vara riktigt bra på Equipe's sadlar än halvbra på alla!

Sadelutprovning

Sadelutprovning Equipe Sadel Sadelutprovning Equipe Sadel

Genom att göra en sadelutprovning kommer vi fram till vilken sadel som passar just dig och din häst bäst. Vi har flera olika modeller och alla sadlar går att anpassa så att både häst och ryttare ska trivas. 

Visste du tex att en Equipe Special One går att få i över 700 varianter?

Vi hjälper dig att hitta rätt variant!

Läs mer om hur vi gör sadelutprovningar

Hitta Sadelutprovare av Equipe Sadel

Hitta din Equipe Sadelutprovare

Sadelpartner finns i nästan hela södra Sverige och vi hjälper dig gärna att hitta rätt Equipe hopp eller dressyr sadel.

Här hittar du en karta över våra Sadelutprovare och kontaktinformation

Equipe Webshop

Putskit Equipe Equipe Putskit

Equipe tillbehör från vår webshop

Equipe tillverkar inte bara fantastiska sadlar, de har även putsgrejer och en massa andra tillbehör såsom sadelgjordar, träns, stigläder, tyglar etc.

Ta en titt i vår Equipe webshop där du hittar alla Equipes populära tillbehör!

Kontakta oss

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Priser Sadelutprovning

Sadelutprovning Sadelutprovning Sadelutprovning Sadelutprovning Sadelutprovning Sadelutprovning Equipe Sadel

Utprovning ny/begagnad sadel: 1495 kr + milersättning vid hembesök 25kr/mil.

Kontroll efter 6 månader: milersättning vid hembesök 25kr/mil.

Kontroll av befintlig Equipe sadel: 950 kr + milersättning vid hembesök 25kr/mil.

Sadlar och tillbehör enligt Equipe's gällande prislista.

Vid köp av en ny Equipe sadel ingår utprovningen.  Vid köp av en begagnad sadel tar vi ut sadelutprovningsavgift på 1495 kr.

Företagsinformation

Organisationsnummer: 559042-6408
Bankgiro: 5107-8947

Faktureringsadress:
Sadelpartner Sverige AB
Johan Brinck
Vieröds Gård
24162 Löberöd
Johan@sadelpartner.se

Partners

Vi är inte ensamma! Självklart jobbar vi tillsammans med en massa andra företag för att säkerställa att du får det du behöver! Här är våra partners:

Equipe Saddles Sverige Equipe i Halmstad

Sadelpartner jobbar nära tillsammans med Equipe Saddles Sweden AB som har generalagenturen för Equipe's produkter i Sverige, Danmark och Norge. Susanne Ankarcrona tog in Equipe sadeln i Skandinavien år 2002 och Equipe är idag ett av de ledande toppkvalitets märken i Skandinavien. För att få veta mer om Equipe Sweden kan ni gå in på deras Equipe Saddles Sweden AB  webbsida.

Ann-Sofie Oscarsson Annsie

Vi sammarbetar med Ann-sofie Oscarsson-Munck och vår Sadelutprovare Alexandra tränar bla för Annsie. Annsie rider i en EK26 som Sadelpartner provat ut. Annsie är bla B-tränare i hoppning och har Ridinstruktör examen, Läs mer om Ann-Sofie Oscarsson.

OJ Sporthorses OJ Sporthorses

OJ Sporthorses drivs av Olof Axelsson och Josefine Ekdahl på Västergård i Flyinge. De har många års erfarenhet av utbildning och försäljning av sporthästar.

Josefine är riktigt bra på att prova ut Equipe dressyrsadlar och hon hjälper dig som bor i Skåne att hitta rätt dressyrsadel. https://www.facebook.com/OjSporthorses/

Ankarcrona Equestrian Ankarcrona Equestrian

Ankarcrona Equestrian drivs sedan 2009 av Henrik och Ingrid Ankarcrona. Anläggningen är belägen i Skåne utanför Harlösa mellan Flyinge och Sjöbo.

Ingrid fokuserar på Equipe Hoppsadlar och hjälper dig som bor i Skåne att hitta rätt sadel.  http://www.ankarcrona.eu/

Selleria Equipe i Italien Selleria Equipe Italien

Selleria Equipe är moderbolaget Equipe och  ligger nära Verona i norra Italien. Det är Selleria Equipe som står för utveckling, design och tillverkningen av Equipe Sadlar och tillbehör. Selleria Equipe jobbar mycket hårt med att hela tiden utveckla nya och förbättra befintliga sadlar genom sin egna utvecklingsavdelning. Att Equipe ligger i framkant bevisas av att Equipe är idag den enda leverantör som kan erbjuda en sadeln med en sadelbom helt byggd i kolfiber. Läs mer om Selleria Equipe.(engelsk sida)

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen