Equipe Sadel för hoppning och Dressyr

Selleria Equipe Selleria Equipe har sitt huvudkontor o fabrik i Italien

Selleria Equipe är ett Italienskt sadlelmärke och fabrik och huvudkontor ligger norra Italien mitt emellan Milano och Venedig. Alla sadel modeller är utvecklade av Equipe och tillverkas för hand i den egna fabriken. Selleria Equipe har under alla år arbetat hårt för att hitta sadlar som passar både häst och ryttare på bästa möjliga sätt. Man har aldrig varit rädd för att prova nya lösningar och med åren har uppfinningsdomen och utvecklarandan blivit något av Equipes signum.

När det tex var svårt att få ta på träbommar till Equipes sadlar så började man experimentera med att tillverka bommar av syntetmatrial. Testerna föll mycket väl ut och syntetbomsadlarna bildar grunden för det program av sadlar som Sadelpartner säljer. Utvecklarna på Equipe ville dock mer och såg möjligheterna med att använda kolfiber (ECarbon) i bommen istället för syntetmaterialet. Som första och enda sadeltillverkare har Selleria Equipe flera modeller där bommen är helt tillverkad i kolfiber vilket ger överlägsen prestanda och hållbarhet.

Equipe Hoppsadlar

Equipe Hoppsadel Equipe Hoppsadel EK EVO

Equipe har 8 olika hoppsadlar med antingen syntet eller kolfiber/Carbon bom, allt från nybörjarnivå till VM och OS!
Varje sadel går att kombinera med en mängd olika storlekar på kåpor, paneler, knästöd etc vilket gör att vi nästan alltid hittar en Equipe hoppsadel som sitter perfekt.

Läs mer om Equipe hoppsadlar och vilka modeller som finns att tillgå!

Equipe Dressyrsadlar

Equipe Dressyr sadel Equipe Dressyr sadel Viktoria

Equipe erbjuder inte riktigt lika många syntet och kolfiber/Carbon dressyrsadlar som hoppsadelar. Men de som finns är desto bättre!

Mest känd och älskad av väldigt många är Equipes Viktoria dressyrsadel. Carbon bom och en fantastisk utformning av sadeln gör den så populär. Vår teamryttare Filippa Norman rider bla i Viktorian. I andra ändan hittar vi Emporion som också är välidgt omtyckt och passar väldigt bra på otroligt många olika häster. 

Läs mer om Equipes olika dressyrsadlar.

Anpassningar av Equipe Sadel

Anpassningar av Equipe Sadel Anpassningar av Equipe Sadel

Equipes sadlar går att anpassa på otroligt många sätt.

Bomvidd och sitsstorlek är vad de flesta tänker på när man vi börjar prata hur man kan anpassa Equipes sadlar. Men det finns så otrligt mycket mer som går att ändra på. Equipes ECarbonsadlar går att få i fler än 700 varianter! Hur många av dessa har du provat?

Läs mer om hur vilka olika sätt vi kan anpassa Equipes sadlar för att passa dig och din häst!

Tryggt att äga en Equipe Sadel

Trygghet att äga Equipe Sadel Trygghet att äga Equipe Sadel

Även om sadeln är bra i sig så är det lika viktigt att du får proffesionell hjälp för att prova ut och kontrollera sadeln över tid. Sadelpartner hjälper dig under hela tiden då du äger din Equipe sadel. Vårt mål är att du alltid ska vara nöjd och få ut det mesta av din sadel. 

Läs mer om vad det innebär att äga en Equipe sadel utprovad av Sadelpartner.

Hur ska man sköta om sin Equipe Sadel?

Equipe skötsel Equipe skötselkit

Equipes sadlar är en väldigt fin investering som kommer att hjälpa dig i din ridning. Rätt skött behåller sadeln sitt värde över tid och du kommer att kunna njuta av sadeln i många år. För att skinnet ska bevaras på bästa sätt finns några enkla knep för att sköta om sin sadel. 

Läs mer om hur du sköter om din Equipe sadel på bästa sätt. 

Finansiering av din nya Equipe Sadel

Wasa Kreidt Finansiering av Equipe Sadel

Ibland kan det vara skönt att inte behöva betala allt på en gång. En sadel är ju en ganska stor investering och det kan vara skönt att kunna dela upp betalningen över ett par månader. Tillsammans med Wasa Kredit erbjuder vi finansiering och räntefri delbetalning av din nya sadel och eventuell utrustning som du köper till.

Läs mer om hur finansiering av Equipe Sadeln går till.

Så mycket mer än Sadlar

Equipe Träns Equipe Träns - köp i vår webshop

Selleria Equipe tillverkar inte bara Hopp och Dressyr Sadlar. Tillsammans med Sadlarna har Equipe även tagit fram en hel serie med superfina produkter. I vår webshop hittar du allt från Equipes Sadelgjordar i mycket hög kvalité till träns och martinfgaller.

Vi rekommenderar alltid Equipes egna stigläder till Equipes sadlar. De är tillverkade i ett fint skinn som sliter minimalt på sadlen. Du hittar dem i vår webshop.

Titta in i vår webshop och shoppa loss!

Dags att boka Sadelutprovning?

Boka Sadelutprovning Boka Sadelutprovning med Sadelpartner

Känns det som att det är dags att ta reda på hur det fungerar i praktiken? VIlken sadel passar dig och din häst?

Det finns bara ett sätt att ta reda på det! Gör en Sadelutprovning! Vi hjälper dig att hitta rätt sadel som passar både dig och din häst.

Det är lätt, enkelt och roligt att prova Equipe Sadlar så det finns inget skäl att tveka. 

Läs mer om hur du bokar en Sadelutprovning och vad det kostar

Sadelpartner Equipe Sadel

Sadelpartner är återförsäljare och provar ut Selleria Equipes sadlar i Stockholm och Linköping.

Selleria Equipe

Selleri Equipe Selleria Equipe Fabrik i Italien
Equipe Sadel Schabrak och luva från Equipe
Equipe utrustning Sadelpartner hjälper dig att hitta rätt Equipe utrustning
Equipe Sadel Equipe Sadel by Sadelpartner
Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen