Reparera och ändra din Equipe sadel

Reparation ändring Equipe sadel Du kan enkelt laga/reparera eller tex göra en bomändring på din Equipe sadel

Ibland är olyckan framme och sadeln får en skada. Självklart går det därför att laga och reparera din sadel. Vissa reparationer kan göras av Equipes sadelmakare i Halmstad och då brukar jobbet ta ca en vecka. För andra reparationer så måste sadeln skickas till fabriken i Italien för att fixas till. Det brukar ta ca en månad med frakt fram och tillbaka.

Har du köpt en begagnad sadel och behäver göra en bomändring, byta paneler eller kåpor för att sadeln ska passa dig? Då kan vi fixa även det!
När du har bestämt dig för vad som behöver göras så kontaktar du oss så hjälper vi dig att ändra och byta den detalj på sadeln som behöver bytas.

Efter många års trogen tjänst är det inte konstigt att sadeln kan bli sliten på sina ställen. Equipes sadlar är ju tillverkade i finaste skinn/läder och som allt naturmaterial så slits det. Då är det tryggt att veta att du enkelt kan byta sadelstroppar, kåpor, sits, paneler etc. Det fina är att sadeln blir som ny när man har bytt kåpor eller sits!

Nedan hittar du priser och kan lägga beställning på olika arbeten. Du hittar även mer info på respektive arbete om tidsåtgång etc.

I våra priser ingår alltid materialet, arbetet, eventuell frakt fram och tillbaka till Italien samt returfrakt hem till dig. Det som tillkommer är frakt till Equipes i Halmstad och kostar med Postnord XL paket 300 kr inklusive utkörning till företag.

Reparation eller Ändringar av Equipe sadel

Hjälp med att bestämma vilken ändring som behövs på din Equipe sadel?

Har du köpt en begagnad Equipe sadel men känner att den inte riktigt passar?

Vi hjälper dig gärna att titta på din sadel och säkra att den är rätt utpassad samt rekommendera vilka möjliga ändringar som kan tänkas behöva göras.

Vanliga justeringar kan vara bomändring, byte av paneler eller kåpor. När vi varit ute och tittat på din sadel kan du vara säker på att de ändringar som görs är rätt för just dig och din häst.

Läs mer om hur du bokar en Sadelutprovning och vad det kostar.

Vill du veta mer om Equipes sadlar?

Vill du veta mer om Equipes sadlar? Vi har samlat en massa information om Equipes sadlar på våra websidor. Allt för att du ska kunna få en så bra inblick som möjligt innan du köper en Equipe sadel. Här har vi några länkar där du kan läsa mer om; 

Vad det innebär att äga en Equipe sadel (livstids garanti på bom etc)

Hur vi kan hjälpa dig att finansiera ditt sadelköp genom Wasa Kredit

På vilka olika sätt man kan anpassa en Equipe sadel.

Hur Sadelpartner jobbar med Sadelutprovning

Ska något annat fixas på din Equipe sadel?

Om du inte hittar i listan ovan vad du vill göra med din sadel så skicka ett email:

johan@sadelpartner.se

eller fyll i formuläret nedan så försöker vi hjälpa dig!

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.

Bra tillbehör sadel

Här är några bra tillbehör som lyfter och fräschar upp din sadel i Sadelkammaren.

Skydd för sadelgjordsspänne

Skydd sadelgjordsspänne

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen