Equipe Hoppsadlar för alla ryttare

Equipe Sadel för hoppning Equipe Sadel för hoppning Equipe Sadel för hoppning Equipe Sadel för hoppning Equipe Sadel för hoppning Equipe hoppsadel

Sadelpartners fokus ligger på de två vassaste produktlinorna i Equipe's portfölj av hoppsadlar; ECarbon och Theoreme där ECarbon sadlarna är av världsklass och kan följa dig hela vägen till SM, EM, OS och VM! 

Men en Equipe Sadel är så mycket mer än bara bommen. Hela designen in i minsta detalj hjälper dig som ryttare tillsammans med din häst att prestera bättre och nå de resultat du är ute efter. Oavsett om det gäller tävling på högsta nivå eller om du vill föbättra ditt samspel med din häst så hjälper Equipe sadeln dig och din häst! 

Det finns en stor mängd anledningar till att välja en Equipe Sadel. Först och främst är de mycket sköna att rida i. Men vi har också märkt att en väl utprovad Equipe sadel hjälper ryttare och häst att prestera bättre tillsammans. Sadeln är en stor del av din kontakt med hästen och rätt utprovad så får du hjälp att kommunicera med din häst - en kommunikation som är helt avgörande när ni ska prestera tillsammans.

Equipe Hoppsadel Equipe Hoppsadel

Equipe EK26 Special

Equipe EK26 Special med ECabon bom Equipe EK26 Special med ECabon bom

Equipe EK26 är byggd på samma bom som Special One men med en normal bred sits och ett halvdjupt säte. Det tillsammans med de lite större knästöden gör att man upplever sittpunkten längre bak och lite djupare jämfört med Special One. Ryttare med lite längre ben upplever ofta att de har lättare att "komma upp och ur" sadeln när hästen tar språnget.

Läs mer om Equipe EK26 hoppsadel här!

Equipe Special One Special

Equipe Special One Special med ECarbon bom Equipe Special One Special Hoppsadel

Special One Special är utformad för dig som önskar en sadel som är smalare i sätet och lite plattare. Bommen är rak och sittpunkten ligger lite längre fram. En mycket skön sadel som ger en nära kontakt med hästen/ponnyn.

Franskt kalvskinn av högre kvalité än i syntetbomssadlarna ger maximalt grepp och stöd  med paddade kåpor och en extra förstärkning nedtill. 

Läs mer om Equipe Special one här!

Equipe EK GO Special

Equipe Sadel EK GO ECarbon Equipe EK GO Special ECarbon

Mycket skön sadel med en helt ny utformad Carbonbom. Mellanbred sits på 26 cm men upplevs som smalare än EK26. Sitpunkt ligger någonstans mellan Special One och EK26 och något djupare än Special One. Ger mycket bra stöd vid hoppning.

Läs mer om Equipe EK GO hoppsadel här.

Equipe EK EVO Special

Equipe EK EVO Special ECarbon Equipe EK EVO Special med ECarbon bom

EK EVO är utformad för dig som önskar en sadel som är lite bredare och djupare i sätet. Det resulterar i att sittpunkten hamnar mellan Special One och EK 26. Knästöden i grundutförande är av samma storlekt som EK 26 och ger ett bra stöd över hindren.

Läs mer om EK EVO här

Equipe Expression Special

Equipe Expression Special Equipe Expression Special

Expression är en mycket flexibel sadel med gott stöd för ryttaren och en utformning som passar de allra flesta hästar/ponnyer. Den är mycket omtyckt och en bra instegsmodell. 

Läs mer om Equipe Expression Special här!

Equipe Linnea Special

Equipe Linnea Special Equipe Linnea Special

Linnea är en specialvariant av Expression designad tillsammans med Linnea Ericsson i Danmark. Linnea är en av Danmarks toppryttare och har bidrag med sin erfarenhet för att ta fram denna mycket sköna sadel som ger bra stöd för ryttaren och stor rörelsefrihet för hästen. 

Läs mer om Equipe Linnea Special här!

Equipe Synergi Special

Equipe Synergi Special Equipe Synergi Special

Synergi är Equipe's topsadel byggd på Syntetbom. Den är lite mer arbetad än Expression och Linnea och ger en mycket härlig känsla.

Läs mer of Equipe Synergi här!

Equipe Rarity Grip

Equipe Rarity Grip Equipe Rarity Grip

Exklusiv ponnysadel. Syntetbom med livstids garanti. Prisvärd sadel med ett slitstarkt kalvskinn; Grip. 

Läs mer om Equipe Rarity Grip här!

Massor av varianter

Equipe Sadel

Sadelutprovning/Sadelkontroll

Sadelutprovning Equipe sadel

Totalsumma:
    Till kassan
    Tillagd i varukorgen